5 tapaa tienata kotona

Jaoimme yleisimmät tavat tehdä kotona helposti rahaa netistä. Meillä on satojan e-kirjojen arkisto, josta löydämme useimmille soveltuvan keinovalikoiman mikäli näistä ei löydy mieleistä. Lisää tienaamistapoja löytyy täältä !

1. Haluan tehdä kotona töitä osa-aikaisesti / sivutyönä

Ok. Et ole kiinnostunut ylläpitämään nettisivuja tai perustamaan yritystä. Haluat tehdä valmiiksi pureskeltuja helppoja työtehtäviä tuntihinnalla tai urakkapalkalla. Kunnioitamme arvovalintaa ja tarjoamme töitä, joita voi tehdä kotoakäsin; asiakaspalveluviesteihin tai puheluihin vastaamista, tietojen etsimistä tai muuta yksinkertaista mihin ei tarvita pitkällistä koulutusta. Meillä on asiakkaina yrityksiä, jotka tarvitsevat satunnaisesti tilapäistä työvoimaa ja sen vuoksi sinun on hyvä jättää tiedot tätä kautta.

Mikäli kaipaat henkilökohtaista sparrausta kotonatienaamiseen siirry valmennukseen, jossa rahat takaisin takuu!

2. Olen kiinnostunut tekemään tuloa omalla nettisivulla

Noniin, tämähän on Suomen johtavimman tienaa kotona -sivuston päätarkoitus! On miellyttävämpää työskennellä teemojen parissa, joista on kiinnostunut tai jotka tuntee jo entuudestaan hyvin. Siksi lähdemme kehittämään nettisivun identiteettiä sitä kautta, mikä vetää puoleensa, sillä silloin jaksat työskennellä sen kanssa pidempään. Aloitamme verkkotunnuksen rekisteröinnillä, avaamme sinulle työkalut sen pyörittämiseen ja laadimme suunnitelman ko. sivuston kaupallistamiseksi. Lopuksi hankimme kävijöitä, jotka ostavat sinulta.
Tämänkään jälkeen ei pidä jäädä tyystin lepäämään laakereilla, mutta tässä vaiheessa näet jo tuloksia omalla pankkitililläsi.

Alkuvaihe kestää kuukaudesta kahteen, minkä jälkeen sinun pitäisi jo nähdä positiivista tulokehitystä. Mikäli pitkällisenkään työskentelyn jälkeen, et onnistu kääntämään kävijöitä rahaksi tai saa tarpeeksi liikennettä, voit aina myydä sivusi meille.

Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi – liity palveluun ilmaiseksi!

Aloita kuuntelemalla podcast Aitoa OY:n sivulta. Sen jälkeen ota yhteyttä kertoaksesi minkälaisen aiheen ympärillä nettisivu olisi tarkoitus rakentaa.

Voit toki yrittää rakentaa sivustoa omin päin. Silloinkin tarvitset hyvän ja edullisen hosting-paikan (ylläpidon nettisivulle). Kyseinen yritys tarjoaa ympärivuorokautisen tuen ja taatusti luotetettavat palvelimet. Jos haluat liikennettä sivustollesi voit hankkia sitä täältä. Jotta voisit löytää sopivia hakusanoja, tee see sitä varten kehitettyllä työkalulla.

 

3. Voisin pyörittää valmiiksi rakennettua nettisivua

Ilmeisesti kokonaisen nettisivun perustaminen tuntuu aivan mahdottomalta ajatukselta. Kokeile valmista menetelmää ilmaiseksi, jota etenemällä ei tarvitse kun suorittaa annettuja tehtäviä eteenpäin. Ota yhteyttä, jos et ymmärtänyt, miten toimia.

Huom! Jos ostat meiltä valmiin nettisivun, annamme rahat takaisin takuun, että et menetä rahojasi vaan saat ne takaisin, mikäli toimit ohjeidemme mukaan. Olemme siis poistaneet riskin ja luoneet kaiken valmiiksi. Nyt saattaa herätä epäilys, että miksi emme sitten itse pyöritä niitä. Vastaus: Meillä on vähintäänkin riittävän monta nettisivua ja projektia pyöritettäväksi, että ehtisimme kaikkiin hyvinkään ideioihin panostaa aikaa.

4. Haluan myydä kotisivuni

Luit oikein. Jos olet jo tehnyt nettsivun, mutta et enää jaksa pyörittää sitä, arvoimme sen hinnan ja teemme tarjouksen tai etsimme sille ostajan. Saamme jatkuvasti uusia internet-sivustoja haltuumme. Teemme ns. nettisivujen sukupolvenvaihdoksia eli autamme edellistä yrittäjää pääsemään eroon sivustosta, johon mielenkiinto on ehtinyt lopahtaa ja löydämme uutta verta kentälle. Aivan kuten käytettyjen tavaroiden ja tilojen kohdalla; toiselle riippakivi on toiselle loistava tilaisuus.

Jos haluat myydä nettisivusi, täytä tämä lomake.

Jos haluat katsoa juuri nyt myynnissä olevia nettisivuja / konsepteja, kurkkaa tänne.

5. Olen kiinnostunut mikroyrittäjyydestä

Hieno ja rohkea valinta. Ainahan sinun ei tarvitse perustaa yritystä vaan voit käyttää ns. lasktusupalveluita kuten Eazy tai Ukko.fi .
Näille tahoille lähetät verokorttisi ja saat korvauksen palveluistasi pankkitilillesi ja nämä palveluntarjoajat laskuttavat puolestaan yritystä. Usein yritykset mieluummin ostavat palveluita kuin palkkaavat ihmisiä.

Jos kuitenkin haluat perustaa yrityksen ja kaipaat sparrausta liiketoiminnan alkumetreillä, suosittelemme menemään Startup Suomeen.

Tienaa kotonan tehtävänä on kerätä valmiita menetelmiä. Tämä sivusto päivittyy aktiivisesti ja tämä on puolestaan arkisto, josta voit löytää kiintoisaa luettavaa.