Tienaa kotona rahaa

Tienaa kotona rahaa -alkutoimet

 

1. Varaa aikaa tienaamiselle

Suhtaudu tähän kuten opiskeluun tai työntekoon. Jatkuva eri ideoihin välillä pomppiminen ei tuota tulosta eikä satunnainen surffailu tuota rahaa. Valitse optimaalisin päivä ja vuorokauden aika, jolloin voit keskittyä edes tunnin kerrallaan tähän teemaan. Sen jälkeen tee kaikkesi, että sinua ei häirittäisi ja voisit syventyä tekemään netistä rahaa helposti (notifikaatiot pois, ovi kiinni, verensokeri kunnossa jne).

Mikäli olet ikuinen lykkkääjä, laita kalenteriin merkintä ja kun se hälyttää tule tänne ja siirry kohtaan kaksi.

 

2. Terävöitä fokuksesi

Netissä voi tienata rahaa tuhansilla eri tavoilla, mutta kaikkia niitä ei kannata käyttää samanaikaisesti. Mikäli oman fokuksen löytäminen on haastavaa, meiltä löytyy menetelmät sen oikean keksimiseksi.

Minulla on idea, mutta ei osaamista tai rahaa?

Ei haittaa vaikka et osaisi koodata tai hakea rahoitusta. Tämä on toki hidas ja epävarma tie, mutta parhaimmillaan erittäin palkitseva. Jos idea on hyvä, voimme tuottaa sinulle palvelun, aplikaation tai nettisivun ja etsiä sille rahoitusta. Tuotamme jatkuvasti uusia liiketoimintakonsepteja ja meillä on myös valmiita liiketoimintakonsepteja, jotka tarvitsevat tekijöitä.

Voinko tienata rahaa kyselyillä tai mainosklikkauksilla?

Kyseiset palvelut ova valtaosin tyhjänpäiväisiä mitä tulee nettitienaamiseen, mutta meiltä voit hankkia lisäpalveluita joidan avulla malttavainen käyttäjä saa suhteellisen passiivista rahaa helposti netistä.

Kirjoita, blogaa, tee sisältöä nettiin

Jos tekstintuottaminen tai kuvien ottaminen on luontaista, sinulle löytyy loputon määrä palveluita, jotka maksavat sisällöstä ja joiden kautta pääset loppuviimein kohtuullisiin ansioihin. Ei heti eikä ilman työtä, mutta joka tapauksessa omassa tahdissasi. Etsimme yhdessä parhaat ja sparaamme sisällöntuotannossa.

Myy tuotteita ja palveluita

Jos et ole vielä myynyt tarpeettomia tavaroitasi, niin tänään on hyvä päivä aloittaa. Vaikka et keksisi maailman uniikeinta palveluideaa, netistä löytyy markkinat. Olemme tuottaneet lukuisia verkkokauppoja ja alkuunpääseminen on ilmaista. Ota yhteyttä, jos tarvitset suunitteluapua.

Haluan päästä helpolla enkä jaksa kirjoittaa mitään sisältöä tai klikkailla mainoksia

Selvä. Sitten vaikuttaa siltä, että tarvitset tienaa kotona rahaa -koneen.

3. Ota opas matkallesi

Kaikki ymmärtävät, että huippu-urheilijoilla on valmentajat. Huippumuusikoilla on managerit ja sen sellaiset. Ajattelitko sinä pärjätä ilman jota kuta, joka on tietenkin tehnyt virheitä ja tuhlannut aikaa turhuuksiin? Olemme valmiit auttamaan sinua sillä nopeampi tulosten saaminen innostaa sinua jatkamaan ja tiedämme, että kun voimme osoittaa sinulle ensimmäiset eurot, janoat lisää palveluitamme. Meidän on puolestaan on mahdotonta perustella olemassaoloamme, jos emme onnistu sinua tienaamaan netissä rahaa ja kehittymään modernien työkalujen hallinnassa.

Vastaamme mieluusti sähköposteihin sekä muihin yhteydenottoihin, jos sinua jäi askarruttamaan mitä sinun kannattaisi tehdä juuri nyt.

Yhteydenottolomakkeen kautta voit kertoa minkälaista apua kaipaat nettitienaamisurallasi. Todennäköisesti löydämme juuri sinun tilanteeseen sopivan tavan toimia päämäärätietoisesti, mutta ilman paineita.

Jos et halua aikailla vaan siirtyä suoraan toimintaan, älä jaa yksin vaan hanki tienaamisopas matkallesi.


Tulossa  kotonatienaamisen kurssi, jossa RAHAT TAKAISIN TAKUU!

Ennakkotilaajille mahdollisuus saada puoleen hintaan..


 

P.S. Mikäli et ole vielä valmis ostamaan valmiita nettitienauspaketteja, voit katsoa ilmaisia vinkkejä kotona tienaamiseen.